skip to Main Content
Scanhugger logo hvid

Flishuggere bygget i dansk kvalitet

I mere end tre årtier har Scanhugger bygget pålidelige maskiner til reduktion og udnyttelse af træaffald. Vi stræber konstant efter at udvikle vores maskiner og underliggende teknologi for at kunne tilbyde tilpassede neddelingsløsninger til vores kunder.

Komplette træknusersystemer til alle typer træaffald

Scanhugger har mere end 30 års erfaring inden for udvikling og fremstilling af maskiner relateret til reduktionen af træaffald og udnyttelse af træ som resurse. Scanhuggerudstyr er installeret og serviceret i træindustrien over hele verden. Vores flishuggere kan kombineres med et komplet udvalg af muligheder og hjælpeudstyr. Dette gør Scanhugger i stand til at bygge nøglefærdige træneddelingssystemer til vores kunder.

Erfarne medarbejdere står for opbygning, montering og igangsætning af maskinerne, og de står til rådighed for servicering og rådgivning vedrørende eksisterende og nye maskinanlæg. Vi leverer løsninger hvor kvalitet, service og pålidelighed er nøgleordene.

Day in, day out performance

Scanhugger vælges når man vil have dansk kvalitet og når pålidelighed er nøglen til succes. I mere end tre årtier har vi designet og forbedret vores løsninger for at sikre, at vores maskiner er så pålidelige, som dine kunder forventer, at din forretning er. Vi matcher vores maskiner med outputkravene til vores kunder. Der findes ikke to kunder der er ens – så hvorfor skulle vores flishugger være det? Vi tror på at finde den bedste løsning første gang. For at gøre dette er det nødvendigt at opbygge nye tilpasninger til vores flishuggere. Dette gøres af vores professionelle team af ingeniører og smede, der i tæt samarbejde finde de ideele løsninger.

Turnkey flishuggere til industrien

Ikke to virksomheder er ens – så hvorfor skulle vores shreddere være? Vores Scanhugger line-up kombineret med et komplet udvalg af muligheder og hjælpeudstyr gør det muligt for os at opbygge nøglefærdige systemer til neddeling af træaffald. Vi tror på at opbygge en løsning, der matcher dine krav første gang. Med mere end 30 års erfaring med udvikling og fremstilling af maskiner relateret til træaffaldsreduktion og – udnyttelse, er vi overbeviste om vores maskiner og deres evner. Vores udstyr er installeret og serviceret i træbearbejdningsanlæg over hele verden.

Ingen kompromier – pålidelighed helt ind til benet

Scanhugger er ikke bygget for at være pænt – de er bygget til at holde. Hver bolt har et formål. Alle dele er det ideelle sted. Afstemt og perfektioneret gennem årtier. Vi bygger kun med materialer med meget høj holdbarhed. Hvilket igen giver et minimum af vedligeholdelse og sikrer, at du kan fokusere på det vigtigste – din produktion.

Tegnet og konstrueret i Danmark

Scanhugger er bygget og designet af mennesker, der arbejder med stor passion for maskinerne. Vores erfaring med at udvikle og fremstille maskiner relateret til træaffaldsreduktion er mere end et job – det er en livsstil. Vi gør dette hele dagen – hver dag – og vi elsker det! Når du arbejder med os, kan du forvente mere det almindelige. Vi har en ægte interesse i, at du bliver den næste Scanhugger-Succes-Historie!

Kontakt os for yderligere information

Back To Top
Kurv

Kurv

Varen er fjernet. Fortryd

Indtast venligst din email adresse E-mail og kodeord er ikke korrekt eller e-mailen findes ikke.

Skjul Du skal angive dit kodeord

Glemt dit koderod?

Indtast venligst dit navn

Indtast venligst din adresse

Indtast venligst postnummer Indtast venligst by

Please enter your country

Indtast venligts dit telefonnummer

Indtast venligst din email adresse

You must accept our terms to be able to signup

Glemt dit kodeord? Indtast venligst din email adresse.
Du vil herefter modtage en mail med et link til ændring af din adgangskode.

Error message here!

Tilbage til login

Close