skip to Main Content

Fødevarekontol

Underleverandør til fødevareindustrien

Politik for kvalitet og fødevaresikkerhed

JW Industri A/S er en avanceret, fleksibel og ansvarlig stålvirksomhed, der har et skarpt fokus på at levere en høj kvalitet. Vi producerer, servicerer og udvikler specialmaskiner, delmaskiner, konstruktioner, komponenter af metal og hele produktionsanlæg, industriautomatisering med fokus på værdioptimering for kunderne.

Vi rådgiver om, projektstyrer og procesoptimerer komplekse automationsprojekter og produktionslinjer, mindre delløsninger og store projekter. Vi arbejder globalt med både fødevare-, energi-, vind- og produktionsvirksomheder.

Kontrolrapporten for JW Industri - elite smiley.

Dokumenteret produktion

Vi lægger stor vægt på at levere veldokumenterede kvalitetsprodukter til vores kunder, som lever op til deres specifikke krav, og vi arbejder efter internationalt anerkendte standarder som ISO 9001 og DS/EN 1090.

JW Industri arbejder gerne med vanskelige og krævende opgaver, og vi har en stor og avanceret maskinpark. Vi lægger stor vægt på at kunne levere effektive og fleksible løsninger i en tæt dialog med vores kunder om deres særlige krav og ønsker. Vi kan også løse opgaven, hvor de fleste andre giver op, og vi sætter en ære i at levere til den aftalte tid.

Grundig kvalitetskontrol

JW Industri har en grundig egenkontrol af vores produktion, service og fremstillingsprocesser. Vores kvalitetskontrol skal sikre en ensartet, høj kvalitet til vores kunder, og kvalitetskontrollen fastsættes ofte i dialog med den enkelte kunde for at sikre, at vi lever op til kundernes krav til det enkelte produkt.

Vores medarbejdere er særdeles dygtige og engagerede, og vi lægger stor vægt på at vedligeholde og udvikle deres faglige kvalifikationer. Det er vigtigt for os at sikre medarbejderne et godt og sikkert arbejdsmiljø. Målsætningen er nul arbejdsulykker, og vi har bl.a. fokus på sikker og ergonomisk korrekt håndtering af materialer i produktionen.

Fuld sporbarhed

Ved fremstilling af produkter til fødevareproduktion sikres den nødvendige sporbarhed og dokumentation på anvendte materialer, og produkterne lever op til lovgivningens og kundernes fødevaresikkerhedsmæssige krav.

Vi forbedrer løbende vores ydelser, produktionsapparat og produktionsprocesser – og overholder naturligvis gældende lovgivning.

Denne politik og vores ledelsessystem gælder for alle virksomhedens medarbejdere, der er forpligtet til at følge systemets procedurer, overholde lovgivningens bestemmelser og arbejde for at forbedre ledelsessystemets effektivitet.

John Winther
Direktør

Om smiley-ordningen

Siden 1. oktober 2001 har Fødevarestyrelsens kontrolrapporter været offentliggjort med angivelsen af et mere eller mindre smilende ansigt, som en let genkendelig oplysning til forbrugeren. Ordningen omfatter detailvirksomheder (salg til forbruger) samt engrosvirksomheder (salg til andre virksomheder).

Kontrolresultater for detailvirksomheder vises som en mere eller mindre glad smiley. Engrosvirksomheder får ikke smiley’er. Begge dele offentliggøres her på findsmiley.dk. Smiley-ordningen har dermed været med til at skabe mere gennemsigtighed, som betyder, at virksomhederne kan sammenligne sig med hinanden og konkurrere endnu mere på fødevaresikkerheden – til gavn for forbrugerne.

Læs mere om fødevarestyrrelsen og kontrol

Back To Top
Kurv

Kurv

Varen er fjernet. Fortryd

Indtast venligst din email adresse E-mail og kodeord er ikke korrekt eller e-mailen findes ikke.

Skjul Du skal angive dit kodeord

Glemt dit koderod?

Indtast venligst dit navn

Indtast venligst din adresse

Indtast venligst postnummer Indtast venligst by

Please enter your country

Indtast venligts dit telefonnummer

Indtast venligst din email adresse

You must accept our terms to be able to signup

Glemt dit kodeord? Indtast venligst din email adresse.
Du vil herefter modtage en mail med et link til ændring af din adgangskode.

Error message here!

Tilbage til login

Close