skip to Main Content

Skræddersyet serviceaftaler

Tilpasset dit udstyr – og dine behov

Planlagt vedligeholdelse er en sund forretning

Optimer din driftsøkonomi ved at holde overblikket og driftssikkerheden, når du vælger en serviceaftale med JW Industri.

Ved løbende vedligehold af dit produktionsudstyr opdages mange fejl, inden der opstår komponentfejl og tab af produktion. Dette er med til at spare dig for produktionsstop og udgifter, samt højne sikkerheden. JW Industri kan tilbyde en skræddersyet serviceaftale, der er tilpasset dit udstyr – og dine behov.

Alle har forskellige behov

Det samme gælder de maskiner og anlæg, du dagligt anvender i produktionen indenfor industriel produktion. Vi er eksperter i vedligehold af produktionsudstyr, og sætter en ære i at kende hver enkelt anlægsdel/maskines unikke udfordringer.

Læs mere om vores elektroværksted

En unik løsning – hver gang

JW Industri udarbejder en serviceaftale på baggrund af dine ønsker og forventninger, maskinproducentens anvisninger for det enkelte anlæg og vores mangeårige erfaring indenfor området. Aftalen indgås typisk for 1 til 3 år ad gangen og omfatter normalt 1 til 12 årlige servicebesøg. Hvad end du har brug for af serviceeftersyn, tilkald, reparationer og reservedelsudskiftning, vil vi kunne hjælpe dig.

Hvorfor vælge en serviceaftale fra JW Industri?

Vores erfaringer viser, at maskiner og anlæg, der er omfattet af en serviceaftale rammes af færre uforudsete driftsstop. JW Industris højt kvalificerede personale og teknisk back-up fra egne medarbejderer sikrer, at produktionen holdes kørende med optimal effektivitet. Samtidigt holdes omkostninger til vedligeholdelse og reparationer på et minimum på den lange bane.

Læs mere om vores 24/7 service

Back To Top
Kurv

Kurv

Varen er fjernet. Fortryd

Indtast venligst din email adresse E-mail og kodeord er ikke korrekt eller e-mailen findes ikke.

Skjul Du skal angive dit kodeord

Glemt dit koderod?

Indtast venligst dit navn

Indtast venligst din adresse

Indtast venligst postnummer Indtast venligst by

Please enter your country

Indtast venligts dit telefonnummer

Indtast venligst din email adresse

You must accept our terms to be able to signup

Glemt dit kodeord? Indtast venligst din email adresse.
Du vil herefter modtage en mail med et link til ændring af din adgangskode.

Error message here!

Tilbage til login

Close