skip to Main Content

JW Industri holder din produktion kørende

Vi tager vedligeholdelse seriøst

Full-service leverandør

Som en del af vores full-service-aftale med over to årtiers erfaring som producent og underleverandør for alt fra kunstprojekter, delkomponenter til opsætning af maskinparker, kan vi lidt af hvert. Fælles for det hele er vores dybdegående viden om bearbejdning af jern og metal.

Vores kompetencer og resurser gør det muligt for os at tilbyde en hurtig og effektiv respons, når du har behov for det. Vores dygtige konstruktører og smede kan hurtigt replicere og producere en skadet komponent, så du har mindst mulig nedetid.

Planlagt service

Optimer din driftsøkonomi ved at holde overblikket, driftssikkerhed samt omkostningsstyringen, når du vælger en serviceaftale med JW Industri. Få en skræddersyet serviceaftale, der er tilpasset dit behov.

24/7 support

Service 24 timer i døgnet 365 dage om året! Vi har forståelse for, at din produktion er følsom over for produktionsstop og nedbrud. Derfor rykker vi hurtigt ud, når du har brug for os.

Elektroværksted

Vi udfører vedligeholdelse, reparation og renovering af bl.a. elmotorer, gear, pumper og værktøj. Både på vores eget værksted og ude ved dig. 

Specialopgaver

Regelmæssige eftersyn og reparationer er nødvendige for alle. Vi ved, at ikke to virksomheder er ens. Sammen finder vi den optimale løsning hver gang.

Autoelektro

Vores fagudlærte personale står altid klar til at hjælpe dig, når din bil skal serviceres. Lyser motor-, ABS-, eller airbaglampen, kan vi lokalisere og udrette fejlen.

Reparationer

Vi kan løse alle dine elektroniske udfordringer. Vi er en betroet partner for mange af virksomhederne i Midtjylland, såvel resten af Danmark, til at sikre deres produktion holdes kørende året rundt.

Back To Top
Kurv

Kurv

Varen er fjernet. Fortryd

Indtast venligst din email adresse E-mail og kodeord er ikke korrekt eller e-mailen findes ikke.

Skjul Du skal angive dit kodeord

Glemt dit koderod?

Indtast venligst dit navn

Indtast venligst din adresse

Indtast venligst postnummer Indtast venligst by

Please enter your country

Indtast venligts dit telefonnummer

Indtast venligst din email adresse

You must accept our terms to be able to signup

Glemt dit kodeord? Indtast venligst din email adresse.
Du vil herefter modtage en mail med et link til ændring af din adgangskode.

Error message here!

Tilbage til login

Close