skip to Main Content

Certificeringer

ISO 9001

Vi lægger stor vægt på at levere veldokumenterede kvalitetsprodukter til vores kunder, som lever op til deres specifikke krav. Vi arbejder derfor efter internationalt anerkendte standarder.

DS/EN 1090

Vi har en grundig egenkontrol af vores produktion, service og fremstillingsprocesser. Vores kvalitetskontrol skal sikre en ensartet, høj kvalitet til vores kunder.

Om ISO 9001:2015

ISO 9001 er designet til at hjælpe organisationer med at imødekomme kundernes krav og forventninger til organisationens produkter og ydelser. Ifølge standarden skal risikoanalyser være afsættet for ledelsessystemet.

Der skal anlægges et bredt perspektiv gennem afdækning og overvågning af organisationens rammer og af behov og forventninger hos interessenterne. Der er fokus på lederskab, organisationens mål, styring af eksterne leverancer og produktion samt tilvejebringelse af ydelser.

Om DS/EN 1090

Udførelse af stål- og aluminiumkonstruktioner. Krav til overensstemmelsesvurdering af konstruktionskomponenter. Denne europæiske standard specificerer krav til overensstemmelsesvurdering af ydeevne karakteristika af konstruktionsståls- og -aluminiumsdele såvel som elementer til brug som byggevarer.

Overensstemmelsesvurderingen dækker produktionskarakteristika og, hvor dette er relevant, også beregningsmæssige karakteristika. Standarden omfatter også overensstemmelsesvurdering for stålkomponenter, som benyttes i komposit- og betonkonstruktioner.
Kontrolrapporten for JW Industri - elite smiley.
Back To Top
Kurv

Kurv

Varen er fjernet. Fortryd

Indtast venligst din email adresse E-mail og kodeord er ikke korrekt eller e-mailen findes ikke.

Skjul Du skal angive dit kodeord

Glemt dit koderod?

Indtast venligst dit navn

Indtast venligst din adresse

Indtast venligst postnummer Indtast venligst by

Please enter your country

Indtast venligts dit telefonnummer

Indtast venligst din email adresse

You must accept our terms to be able to signup

Glemt dit kodeord? Indtast venligst din email adresse.
Du vil herefter modtage en mail med et link til ændring af din adgangskode.

Error message here!

Tilbage til login

Close