skip to Main Content

Elektroværksted

Vi renoverer el-motorer og gear

Vores erfaring med renovering af el-motorer og gear kommer dig til gode

Vi udfører vedligeholdelse, reparation og renovering af bl.a. elmotorer, gear, pumper og værktøj. Både på vores eget værksted og ude ved dig.

Vores elektromekaniske afdeling var starten på JW Industri. Værkstedet baserer sig på over 30 års erfaring, og med både den nyeste viden samt opbygget know how er vi et fornuftigt og hurtigt valg, når du skal have vedligeholdt dit udstyr.

Serviceeftersyn

Ved planlagt eftersyn vurderer vi altid om der er et kommende behov for reparation og renovering af elmotorer m.m., og udarbejder en anbefaling herom – en såkaldt renoveringsplan. Det gør du bedre kan planlægge servicen efter din produktion, så nedetid undgås bedst muligt.

Dertil kan vi rådgive om de bedste langsigtede og tilpassede løsninger for vedligeholdelse og renovering af elmotorer, gear og lignende, der giver et realistisk billede af både økonomi og driftssikkerhed fremadrettet.

24/7 service ved nedbrud

Nedbrud er ofte forbundet med store omkostninger. Vores mangeårige erfaring gør, sikrer at du får løst problemet effektivt – hvornår på døgnet det end skulle være.

Produktionen har det med at gå galt på det værst tænkelige tidspunkt. Det har vi ved JW Industri forståelse overfor og tilbyder derfor at hjælpe når dit behov opstår. Det gør vi i alle døgnets timer og alle årets 356 dage! Som kunde ved JW Industri vil du altid have en partner du kan regne med.

Læs mere om 24/7 service

Back To Top
Kurv

Kurv

Varen er fjernet. Fortryd

Indtast venligst din email adresse E-mail og kodeord er ikke korrekt eller e-mailen findes ikke.

Skjul Du skal angive dit kodeord

Glemt dit koderod?

Indtast venligst dit navn

Indtast venligst din adresse

Indtast venligst postnummer Indtast venligst by

Please enter your country

Indtast venligts dit telefonnummer

Indtast venligst din email adresse

You must accept our terms to be able to signup

Glemt dit kodeord? Indtast venligst din email adresse.
Du vil herefter modtage en mail med et link til ændring af din adgangskode.

Error message here!

Tilbage til login

Close